به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، ستاد اردوهای جهادی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در نشست اخیر خود، تصویب کرد: برنامه ریزی برای فعالیت های جهادی و خیریه دانشجویان در ترم جدید با توجه به رسالت و تخصص دانشگاه، انجام شود.
دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در این نشست گفت: باید مدیریت کرده و شناسایی گروه های آسیب پذیر را در دستور کار قرار بدهیم، در خارج از کشور، افزایش سازمان های مردم نهاد و افزایش مداخله و مشارکت مردم وجود دارد، ولی مردم ما به صورت خود جوش همیشه پای کار هستند، دانشجویان همین روحیه ای را که در این مدت داشتند، حفظ می کنند.
وی از کانون های جهادی خواست تا حساسیت را در تمامی دانشجویان به وجود بیاورند و گفت: دانشجوها علاوه بر اینکه حقوقی دارند و مطالبه گری دارند، وظایف خود را هم بدانند و مسئولیت های اجتماعی خود را بهتر بشناسند و محور فعالیت ها در شرایط کنونی کووید ۱۹ شامل واکسیناسیون عمومی، فاصله گذاری اجتماعی، و حمایت از گروه های آسیب پذیر را در دستور کار قرار دهند.
خانکه افزود: ادغام خدمات توانبخشی با شبکه بهداشتی کشور، در سطح سیاستگذاری کلان در حال پیگیری است و جزو برنامه های توانبخشی وزیر بهداشت هم گنجانده شده است، عوامل تاثیر گذار بر سلامت مثل سواد سلامت از مهم ترین مقوله هایی است که باید افزایش پیدا کند و باعث گسترش خدمات توانبخشی شود.
وی یادآور شد: در این راستا، بر اساس بورد تخصصی مجوز سهمیه تربیت متخصص در مناطق محروم را بیشتر کنیم و در نهایت بتوانیم به دانشجویان جامعه پذیری را آموزش دهیم.
در ادامه مهدی محمد پناه مسئول دبیرخانه ستاد اردوهای جهادی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی گفت: دانشگاه ما در تمامی شرایط بحرانی کشور پای کار بود و اگر بتوانیم در حوزه های توانبخشی مدیریت و برنامه ریزی بهتری داشته باشیم ان شاالله دانشگاه بر اساس رسالت سلامت اجتماعی که دارد، بهتر می تواند از ظرفیت های گروه های جهادی بهره مند شود.
«جذب و سازماندهی دانشجویان جدید در گروه های جهادی و خیریه و برنامه ریزی برای فعالیت های جهادی در ترم جدید با توجه به رسالت و تخصص دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی» از مهم ترین مصوبات این جلسه بود.
نظر شما